زیرشاخه‌ها

  • نور ، چه به صورت طبیعی حاصل از خورشید و چه به صورت مصنوعی حاصل از لامپ الکتریکی در زندگی روزمره همگی به عنوان روشنایی ظاهر شده و تاثیرات زیادی بر زندگی ما می گذارد.  چراغ راهنمایی نقش بسیار اساسی در چهار راه های خیابان ها برعهده دارد. زیرا در صورت عدم وجود چراغ راهنمایی به خصوص در چهارراه ها ، هرج و مرج در ترافیک و از همه مهم تر خطرات ناشی از تصادف بوجود می آید. چراغ راهنمایی و رانندگی انواع مختلفی دارد . محبوب ترین و پر فروش ترین آن چراغ راهنمایی خورشیدی یا به عبارت دیگر چراغ راهنمایی سولار است . 

    مانند هر منبع انرژی دیگری، انرژی خورشیدی دارای چند مزایا و معایب در کاربرد آن است و درک هر دو روی سکه می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا سرمایه گذاری روی انرژی خورشیدی ارزشش را دارد یا خیر.

    چراغ راهنمایی در ایران

    در ایران اخیراً برای کاهش مصرف انرژی الکتریکی ، حرکت به سمت انرژی خورشیدی استقبال می شود، به دلیل گسترش بازار ،چراغ های خورشیدی خود به رسمیت شناخته شده است. چراغ راهنمایی خورشیدی جایگزین چراغ‌های سنتی در جاده‌ها، خیابان، چهار راه ها و... شده‌اند. با درک مزایای اقتصادی، شهرها و خیابان‌های بیشتری برای روشن کردن جاده‌های خود به انرژی خورشیدی روی می‌آورند و از این قبیل چراغ ها برای اجرای نظم در چهار راه ها و خیابان ها استفاده می شود. 

    تحت تاثیر فناوری روشنایی مدرن پایدار و مناسب، شرکت ها و دولت ها به نصب چراغ راهنمایی خورشیدی در تقاطع ها و سایر مکان های عابر پیاده علاقه مند شده اند. برای کاهش تصادفات و جرایم شبانه و افزایش ایمنی، می توان چراغ های راهنمایی سولار را در بلوار ها و چهارراه ها نصب کرد تا شرایط جاده را برای تردد خودروها و عابران پیاده مناسب کنند. 

    چراغ راهنمایی خورشیدی دارای فواید بسیار زیادی است . افزایش طول عمر ، کاهش مصرف انرژی و کاهش قیمت های ناشی از آن از جمله فواید چراغ راهنمایی خورشیدی است . چراغ راهنمایی سولار نسل جدید چراغ های راهنمایی است که پانل های خورشیدی، باتری ها، کنترلرهای یکپارچه در آن استفاده شده است. 

    چراغ راهنمایی خورشیدی یک چراغ خیابانی، پارکینگی یا منطقه ای است که به طور کامل از انرژی خورشیدی تغذیه می کند. چراغ های راهنمایی سولار برای ایمن کردن خیابان ها با حداقل خرابی مهندسی شده است.

    چراغ راهنمایی سولار ضد آب هستند و در برابر شرایط آب و هوایی سخت بهترین عملکرد را دارد. چراغ راهنمایی خورشیدی با مشخصات فنی متنوع برای خیابان ها و چهار راه ها در دسترس است. 

    چراغ راهنمایی خورشیدی مزایای زیادی دارند. چراغ راهنمایی خورشیدی به طور خودکار کار می کند، نیازی به دخالت دستی ندارد، در روز شارژ می شود و در طول شب چشمک می زنند. از آنجایی که این چراغ خود تغذیه است، این چراغ راهنمایی سولار برای روشنایی نیاز به شبکه برق ندارد. 

    چراغ راهنمایی خورشیدی چگونه کار می کند ؟ 

    چراغ راهنمایی سولار دارای یک صفحه ی خورشیدی است . سلول های خورشیدی وظیفه تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز این چراغ ها را برعهده دارند. با ذخیره انرژی در باتری های تعبیه شده در این چراغ ها ، امکان روشن بودن آن ها در طول شب و حتی در روز های ابری نیز فراهم می شود. در طراحی چراغ راهنمایی خورشیدی از لامپ های LED استفاده شده است که همین موضوع میزان مصرف انرژی این چراغ را کاهش می دهد و طول عمر آن را زیاد می کند. 

     

    ویژگی های چراغ راهنمایی خورشیدی : 

    چراغ‌های راهنمایی خورشیدی دستگاه‌های سیگنال‌دهنده‌ای هستند که توسط پنل‌های خورشیدی در تقاطع‌های جاده‌ها، گذرگاه‌های عابر پیاده و سایر مکان‌ها برای کنترل جریان ترافیک قرار دارند. آنها حق تقدم را با استفاده از چراغ های رنگ های استاندارد (قرمز -  زرد - سبز) با استفاده از کد رنگ جهانی به کاربران جاده اختصاص می دهند.

    چراغ راهنمایی خورشیدی می تواند به صورت 3 شبانه روز در تاریکی و هوای نیمه ابری کار کند. بیشتر چراغ‌های راهنمایی خورشیدی از لامپ‌های LED استفاده می‌کنند زیرا قابل اعتمادتر هستند و مزایای بیشتری نسبت به سایر چراغ های روشنایی مانند لامپ‌های CFL دارند، زیرا مصرف انرژی بیشتری دارند، طول عمر بیشتری دارند و به سرعت روشن و خاموش می‌شوند. 

    چراغ‌های راهنمایی خورشیدی حاوی محفظه‌هایی هستند که باتری‌ها و مدارهای کنترل پنل را در خود جای می‌دهند. چراغ‌های راهنمایی موجود را می‌توان با یک منبع برق کمکی با استفاده از پنل‌های خورشیدی برای استفاده در هنگام قطع برق ارتقا داد. 

    سایر قسمت های چراغ راهنمایی خورشیدی شامل یک کنترلر شارژ برای کنترل شارژ و دشارژ باتری و یک تایمر شمارش معکوس است که مدت زمان باقی مانده قبل از تخلیه کامل باتری را نشان می دهد.

     

    مزایای چراغ راهنمایی خورشیدی : 

    • کاهش آلودگی و صرفه جویی در مصرف انرژی

    • مقرون به صرفه 

    • بدون نیاز به تاسیسات برق پیچیده

    • عدم نیاز به سیم کشی های طولانی

    • کنترل هوشمند، نصب و نگهداری آسان

    • تنوع گسترده

    معایب چراغ راهنمایی خورشیدی : 

    • گران تر از چراغ های معمولی 

    • خطر سرقت

    • نیاز به بازرسی زود به زود در شرایط آب و هوایی بد

    • تعویض باتری ها

     

    چراغ راهنمای خورشیدی چقدر دوام می آورند؟

    چراغ‌ راهنمایی خورشیدی باکیفیت از این نظر برجسته می‌شوند که به گونه‌ای ساخته شده‌اند تا سال‌ها پس از خرید ارزش داشته باشند. به طور کلی، می توان انتظار داشت که باتری های موجود در چراغ راهنمایی خورشیدی در فضای باز حدود 3-4 سال قبل از اینکه نیاز به تعویض داشته باشد، دوام بیاورد. 

    چراغ راهنمای خورشیدی با راندمان بالا و باتری های قوی در سیستم انرژی خورشیدی استفاده می شود. امکان گسترش سیستم با توجه به نوع تقاطع و تعداد جهت ها وجود دارد.

    نتیجه گیری 

    چراغ راهنمایی خورشیدی ضرورت خود را در چهارراه ها و خیابان ها به ویژه در مناطقی که به شبکه برق سراسری دسترسی ندارند اثبات کرده است. علاوه بر آن ویژگی سازگاری آن ها با محیط زیست و قابلیت اطمینان بالای آن ها بر اهمیت این الزام دوچندان کرده است. از طرف دیگر یکی از مهم ترین تجهیزات کنترل ترافیک ، چراغ های راهنمایی رانندگی خورشیدی است. 

    علاوه براین در کشور ایران به دلیل کمبود انرژی الکتریکی و به منظور جلوگیری از به هدر رفتن این انرژی، استفاده از چراغ راهنمای خورشیدی موثرترین راه است .

  • چراغ راهنمایی برقی چه کاربردی دارد؟ چه مدل های از چراغ راهنمایی وجود دارد؟. مزیت استفاده از این نوع چراغ چیست؟ و بی نهایت سوال دیگر که ممکن است ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد. در واقع چراغ راهنمایی برقی یکی از ضروری ترین تجهیزات ترافیک شهری است. این چراغ ها، با امکان وصل شدن به یک دستگاه کنترل کننده قادر هستند در زمان های کم تردد در حالت چشمک زن قرار بگیرند. آیا شما هم قصد خرید این نوع چراغ ها را دارید، اما نمی دانید یک چراغ راهنمایی خوب چه ویژگی های باید داشته باشد. در این مقاله قصد داریم ضمن پاسخ گویی به سوالات ذکر شده، با انواع و مزیت های این چراغ ها آشنا شوید. پس تا پایان همراه ما باشید.

    تاریخچه چراغ راهنمایی 

    اولین علامت راهنمایی و رانندگی در 9 دسامبر 1868 توسط نایت در خارج از ساختمان پارلمان لندن در وست مینستر نصب شد. این چراغ ها گاز سوز بودند و توسط افسر کنترل می شد، اما این چراغ ها سبب انفجار و تلفات جدی شد. و چند سالی استفاده از آن ها کنار گذاشته شد. اما با گذشت زمان هر روز نیاز به کنترل ترافیک به دلیل افزایش استفاده از انواع وسایل نقلیه و ازدحام ترافیکی  بیشتر می شد. به همین علت اولین چراغ راهنمایی الکتریکی جهان در سال 1914 توسط لستر وایر ، یک پلیس در کلیولند ایالات متحده آمریکا نصب شد. با گذشت زمان و با ظهور فناوری‌های جدید، چراغ‌های راهنمایی به چیزی تبدیل شده‌اند که ما اکنون به عنوان چراغ راهنمایی  می‌شناسیم. در ایران نیز از دهه 30 چراغ راهنمایی در سطح معابر شهر تهران نصب شد.

    دسته بندی چراغ راهنمایی از نظر تکنولوژی ساخت

    چراغ راهنمایی یکی از تجهیزات کنترل ترافیک است، که نصب آن در مراکز پرتردد شهری بسیار مهم است. این چراغ تاثیرات زیادی در کاهش تصادفات و خسارات وتلفات دارد. این چراغ ها از ورود همزمان افراد و خودروها به یک مسیر جلوگیری می کند. این سیستم ها با برنامه ریزی و کنترل رفت و آمد وسایل نقلیه و عابرین پیاده، در برقراری نطم و امنیت تاثیر بسزایی دارند.

    چراغ راهنمایی لامپی

    چراغ راهنمایی لامپی یا همان هالوژنی از قدیمی ترین و البته پر مصرف ترین چراغ ها است. این چراغ راهنمایی لامپی یا فلاشر لامپی با برق شهری کار می کند. قیمت بسیار مناسبی دارند و در صورت خرابی تعویض آن ها بسیار آسان است. اما در مقابل به علت نور کم و احتمال بالای سوختن لامپ های رشته ای آن، لامپ های LED جایگزین آن ها شد.

    چراغ راهنمایی LED

    چراغ راهنمایی ال ای دی سه رنگ طول عمر بالاتری نسبت به نوع لامپی دارند. جنس این نوع چراغ ها عمدتا از نوع پلی کربنات مرغوب بوده و در برابر تابش نور خورشید و اشعه های UV و باران اسیدی بسیار مقاوم هستند. مصرف برق پایینی دارند و وضوح بسیار بالای دارند. این چراغ ها از لامپ های LED یا چراغ های الکترونیکی ساخته می شوند.

    چراغ راهنمایی سولار یا خورشیدی

    چراغ راهنمایی سولار از جدیدترین مدل ها هستند که سازگار با محیط زیست هستند. بدون نیاز به برق شهری و تنها با نور خورشید کار می کنند. این چراغ ها انرژی مورد نیاز خودشان را از خورشید تامین و ذخیره می کنند.

    دسته بندی چراغ راهنمایی از نظر ظاهر

    تمام چراغ های راهنمایی اعم از برقی یا خورشیدی یک هدف را دنبال می کنند. اما هر کدام از آن ها از جنبه های می توانند با هم تفاوت داشته باشند. یکی از این نقطه تمایز، شکل ظاهری نشان دادن سه رنگ  سبز، زرد و قرمز است.

    چراغ راهنمایی برقی برای افراد کوررنگ

    یکی از مشکلات افراد کوررنگ، عدم تشخیص رنگ چراغ راهنمایی است. به همین علت در طراحی از اشکال متفاوت و اصوات استفاده می شود. این طراحی سبب می شود تا از سردرگمی این افراد جلوگیری شود.

    چراغ راهنمایی برقی چشمک زن

    چراغ راهنمایی چشمک زن یا همان wig wag، چراغ های چشمک زن قرمز هستند. معمولاً در گذرگاه‌های همسطح و پل و ایستگاه‌های خدمات اضطراری مانند ایستگاه‌های آتش‌نشانی نصب می شود. که در مدل های تک خانه، دو خانه و سه خانه در بازار موجود است.

    چراغ راهنمایی فلش دار

    در چهار راه ها و سه راه هایی که بسیار شلوغ هستند، با فلش مسیر حرکت را نشان میدهد.

    چراغ راهنمایی هوشمند برقی          

    این چراغ ها دارای سیستمی هستند که در فواصل زمانی، هر چند ثانیه آپدیت می شودو اطلاعات جدید دریافت می کند. وجود این تابلوها در سطح شهر از اتلاف وقت شهروندان جلوگیری می کند

     

    چراغ راهنمایی عابر پیاده

    چراغ راهنمایی معکس شمار برقی

    چراغ راهنمایی برقی چگونه کار میکند

    برای جلوگیری از هر شلوغی و هرج و مرج، ناچار به پیروی از قوانین هستیم. چراغ راهنمایی برقی در سراسر نقاط شهر با هم در رابطه هستند تا ترافیک کنترل شده و بدون توقفی وجود داشته باشد. این چراغ ها نسبت به نوع LED، برق کمتری مصرف می کنند. اما در نوع ال ای دی اگر چراغی سوخت فاجعه رخ نمی دهد و بقیه LED ها به کارشان ادامه می دهند. لامپ های رشته ای در حدود 1000 وات برق مصرف می کنند اما نوع LED در حدود 15 تا 20 وات مصرف دارد. در مدار الکتریکی این چراغ ها سه لامپ قرار دارد که در حالت موازی به یکدیگر متصل هستند. این اتصال سبب می شود تا در زمان خاموشی یک لامپ، دیگری بتواند روشن بماند.

    مزیت چراغ راهنمایی برقی

    مهمترین مزیت چراغ راهنمایی برقی نسبت به انواع دیگر چراغ ها، قیمت مناسب آن است. تمام چراغ های راهنمایی در سراسر دنیا از مواد و آلیاژهای یکسانی در ساخت آن ها استفاده می شود. استفاده از انواع گوناگون این چراغ ها با ظاهر و اشکال متفاوت، در زیبا سازی شهر بسیار تاثیرگذار هستند. پخش نور در این چراغ ها به وسیله لامپ انجام می شود.

    نتیجه گیری 

    چراغ راهنمایی برقی یکی از ملزومات تجهیزات ترافیکی محسوب می شود. در این مقاله با انواع چراغ  راهنمایی آشنا شدید. شما می توانید جهت تهیه انواع تجهیزات ترافیک شهری با بهترین کیفیت و تضمین قیمت با کارشناسان ما در تماس باشید.

  • تابلو های ال ای دی ، تابلوهای نورانی کنار جاده ای هستند که به منظور ارائه اطلاعات یا هشدار در مورد خطرات آتی به وسایل نقلیه نزدیک می شوند. وقتی صحبت از تابلو ها می شود، جلب توجه اهمیت حیاتی دارد. اگر با تابلو های جاده یا تابلوهای محل کار کار می کنید و به چیزی که برجسته باشد نیاز دارید، LED ها ممکن است پاسخ شما باشند.

    LED ها (دیودهای ساطع کننده نور) جایگزین برتر برای چراغ های رشته ای هستند زیرا نور قوی تری با انرژی کمتر تولید می کنند. این اجازه می دهد تا چراغ هایی که از طریق رشته نمی سوزند، دوام بیشتری داشته باشند و ضایعات کمتری تولید کنند. LED ها نه تنها در هزینه شما صرفه جویی می کنند، بلکه بادوام هستند و انتشارات UV تولید نمی کنند.

    تابلو های ترافیکی ال ای دی توجه راننده را جلب می کند و به روشن شدن پیام کمک می کند. آنها اغلب در مدارس، در محل کار، یا در مکان هایی که ایمنی راننده و عابران پیاده اهمیت حیاتی دارد یافت می شوند.

    تابلو های ال ای دی LED

    مزایای تابلو های ال ای دی راهنمایی و رانندگی

    برای ایجاد دید بهتر در شب یا در هوای ابری می توان از نور LED روی تابلو های راهنمایی و رانندگی استفاده کرد. اضافه کردن چراغ به تابلوی ایست استاندارد می تواند توجه بیشتری را در یک پارکینگ شلوغ جلب کند. اگر روی علائم راهنمایی و رانندگی LED سرمایه گذاری می کنید، نکات مهمی وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید.

    چراغ های LED چگونه هزینه ها را کاهش می دهند

    فروشگاه‌های بزرگ مجبور به کاهش هزینه‌ها برای بقای خود شده‌اند، که به ایجاد تغییر جهت روشنایی LED در میان سازه‌های بزرگ کمک کرده است. به دلیل دید بیشتر، دوام و کارایی بیشتر، این چراغ های مدرن در سراسر زنجیره تامین از انبارها تا فروشگاه های خرده فروشی محبوب شده اند. آنها همچنین پارکینگ های بزرگ را ایمن تر می کنند و تصادفات را کاهش می دهند و ترافیک را تحت کنترل نگه می دارند.

    یکی از اساسی‌ترین راه‌هایی که چراغ‌های ال‌ای‌دی هزینه‌های یک شرکت را کاهش می‌دهند این است که به نگهداری زیادی نیاز ندارند. تعویض قطعات به ندرت اتفاق می افتد زیرا لامپ های LED به گونه ای طراحی شده اند که عمر طولانی تری نسبت به لامپ های رشته ای معمولی داشته باشند. در حالی که لامپ های رشته ای معمولا 1200 ساعت عمر می کنند، لامپ های LED معمولا بین 25000 تا 100000 ساعت دوام می آورند.

    ایمنی بهتر عابر پیاده

    اضافه کردن تابلو های ال ای دی به پارکینگ شما به محافظت از عابران پیاده کمک می کند و سیگنالی را به بازدیدکنندگان ارسال می کند که مکان امنی برای پیاده روی است. با چراغ‌های LED که در گوشه‌های تابلو قرار می‌گیرند، پیام به شدت روشن می‌شود و خواندن آن را در روزهای ابری یا مه آلود آسان می‌کند. تابلوهای ایست به سادگی وقتی روشن می شوند معتبرتر و موثرتر می شوند. همچنین به قرار دادن چراغ های LED بر روی سایر تابلوهای  راهنمایی و رانندگی مانند گذرگاه عابر پیاده یا علامت محدودیت سرعت اتوبوس مدرسه کمک می کند.

    قرار دادن چراغ های LED در اطراف تابلو های محدودیت سرعت در مدرسه برای یادآوری رانندگان برای کاهش سرعت در هنگام حضور کودکان مفید است. هر چه بیشتر این چراغ ها را روی تابلوهای اطراف مدرسه قرار دهید، بیشتر به رانندگان هشدار می دهد که باید مراقب عابران پیاده باشند.

    تابلو های ال ای دی LED

    تابلو های LED سازگار با محیط زیست

    تابلو های LED می توانند از انرژی خورشیدی استفاده کنند که لایه دیگری از پایداری را به زیرساخت شما اضافه می کند. انرژی خورشیدی به دلیل بهره وری انرژی به طور پیوسته در حال نفوذ و ادغام با سیستم های سنتی است. هرچه بیشتر از انرژی های تجدیدپذیر استفاده کنید، ردپای کربن خود را کاهش می دهید و به یک محیط پاک تر کمک می کنید. استفاده از چراغ های LED خورشیدی به سازمان شما این امکان را می دهد که در مواد بازاریابی خود منتشر کند که به سمت راه حل های سبزتر کار می کند.

    مردم به طور فزاینده ای از حفاظت از محیط زیست آگاه می شوند و حمایت فزاینده ای از راه حل های پایدار نشان می دهند. نورپردازی LED با توجه به صرفه جویی در هزینه، بهره وری انرژی و دوام این استانداردها را رعایت می کند. چراغ های LED معمولاً چند دهه عمر می کنند اما می توانند بازیافت شوند.

    با مشاوران ترافیک کالا از طریق تلگرام ، اینستاگرام و یا واتساپ  و یا با شماره 09352621162 تماس بگیرید تا در مورد انواع مختلف تابلو های ال ای دی بیشتر بدانید.

    تابلو های ال ای دی LED

    تابلو های ال ای دی چشم نواز و بسیار قابل مشاهده

    تابلو های LED با محیط ترکیب نمی شوند. چراغ‌های روشن (و گاهی چشمک‌زن) روی تابلوهای LED از محیط اطراف خود متمایز هستند و به پیام واضح‌تر اجازه می‌دهند و بنابراین احتمال تأثیر بیشتری بر کاربر جاده دارند.

    اول و مهمتر از همه، تابلو های ال ای دی اغلب در شرایط با دید کمتر بسیار راحت تر دیده می شوند. این به این دلیل است که تا زمانی که آنها قدرت داشته باشند، نورهای آنها به شدت می درخشد تا به کسانی که به آنها نزدیک می شوند سیگنال دهند. آنها به ویژه در شب، در خیابان های فرعی بدون نور و در هوای سنگین موثر هستند. آنها همچنین مانند هر علامت دیگری در طول روز عملکرد خوبی دارند زیرا از همان مواد بازتابنده با درجه بالا ساخته شده اند. تابلو های LED را می‌توان طوری برنامه‌ریزی کرد که در چندین الگوی مختلف چشمک بزنند و حتی زمانی که خورشید بیرون است چشم‌نوازتر شوند.

    لامپ های ال ای دی در رنگ های مختلف و دمای نور بسیار متنوع هستند. این باعث می شود تقریباً برای هر نوع نورپردازی ، به خصوص تابلو های راهنمایی و رانندگی ، انتخابی هوشمندانه باشد.

    تابلو های ال ای دی LED

    تعمیر و نگهداری کم

    به ندرت مجبور خواهید بود لامپ های LED را جایگزین کنید، در مقایسه با لامپ های رشته ای - که به این معنی است که تعمیر و نگهداری آنها بسیار کمتر از سایر انواع روشنایی است. شهرداری شما در هزینه نیروی کار و همچنین تعویض لامپ و برق صرفه جویی خواهد کرد.

    روشنایی LED برای چندین دهه برای تابلوسازی استفاده می شود. از علامت معمولی «اکنون باز» گرفته تا طرح‌های پیچیده برای دیدن در مناطق شهری. LED به آرامی اما مطمئناً راه خود را در صنعت ترافیک، جاده و تابلوهای خیابانی باز کرده است. این کار اثربخشی و کیفیت کلی تابلوها را بهبود بخشیده است که مردم را ایمن نگه می دارد. 

    علائم کنترل ترافیک با چراغ LED نیز می توانند در روز روشن مزایایی داشته باشند. بسیاری از سیستم های LED دارای الگوهای فلاش قابل برنامه ریزی هستند که می توانید آنها را نیز تنظیم کنید. این چراغ های چشمک زن به موقع توجه رانندگان بی احتیاط را برای تصحیح اشتباهات و نجات جان آنها جلب می کند.

    تابلو های ال ای دی خود را ترافیک کالا سفارش دهید تا ایمنی روز را در مکانی که انتخاب می کنید بهبود ببخشید.

    تابلو های ال ای دی LED

    تابلو های ال ای دی مدرن تر و حرفه ای تر به نظر می رسند

    تابلوهای LED حسی آینده نگر، پیشرو و مدرن به آنها بدهد. این تابلوها می‌گوید: «ما ایمنی مردم در این منطقه را بسیار جدی می‌گیریم». این باعث می شود مردم به اموال شما اعتماد کنند. نصب تابلوی ایست چراغ ال ای دی در تقاطع مدرسه، خیال والدین نگران را راحت می کند. نصب تابلوهای LED برای عابر پیاده در خارج از ساختمان اداری خود یا در گذرگاه های شلوغ به عابران پیاده این امکان را می دهد که بدانند شما پشت خود را دارید.

    سفارش تابلو های ال ای دی خود مزایای زیادی برای درک مردم از کسب و کار شما دارد.

    تابلو های ال ای دی LED

    چراغ های ال ای دی را می توان بر روی تابلو های مختلف نصب کرد

    تابلو های کنترل ترافیک با چراغ ال ای دی در انواع مختلف موجود است. تابلو های توقف LED، چراغ ال ای دی جهت نما، تابلوهای عبور عابر پیاده ، تابلوهای سطح یخی ، پلیس مجازی، علائم سرعت مسکونی و تابلوهای مسیر اشتباه تنها برخی از تابلو هایی هستند که بیشترین بهره را از روشنایی LED می برند. هر نشانه ای که رانندگان کاملاً باید از آن آگاه باشند همیشه می تواند از مزایای چراغ های ال ای دی بهره مند شود.

    تابلو های ال ای دی LED

    تابلو های ال ای دی را از کجا تهیه کنیم؟

    در ترافیک کالا، ما درک می کنیم که چقدر مهم است که همیشه تابلو های بسیار قابل مشاهده در جاده های جامعه خود داشته باشید. به همین دلیل است که ما تابلو های راهنمایی و رانندگی LED خود را دقیقاً به همین شکل طراحی کرده ایم . این محصولات به گونه ای طراحی شده اند که در برابر آب و هوا مقاوم بوده و دوام فوق العاده ای داشته باشند. به این ترتیب، ما مطمئن هستیم که می‌توانید سال‌ها پس از نصب به آنها اعتماد کنید.

    ترافیک کالا تولید کننده انواع تجهیزات ترافیکی از جمله :

    • انواع تابلوهای ترافیکی
    • انواع تجهیزات ایمنی راه ها
    • انواع تابلو ها و برچسب ایمنی کارگاهی
    • انواع چراغ راهنمایی
    • انواع تجهیزات ایمنی پارکینگ

    و... می باشد.

    اگر به مشاوره نیاز دارید ، می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید . ما همراه و پاسخگوی شما هستیم.

فیلترهای فعال

چراغ راهنمایی

چراغ راهنمایی و انواع چراغ های ترافیکی راهنمایی و رانندگی
امتیاز
5/5
The Catcher in the Rye

چراغ های راهنمایی به طور گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند و نقش مهمی در جریان روان ترافیک در جاده ها ایفا می کنند. به طور معمول چراغ های راهنمایی به سه رنگ قرمز، زرد و سبز تقسیم می شوند. چراغ قرمز به معنای توقف، چراغ زرد به معنای صبر کردن و چراغ سبز به معنای رفتن است. وقتی صحبت از کلان شهرها می شود، اغلب مناطقی وجود دارند که حجم بیشتری از تردد وسایل نقلیه را نسبت به سایرین تجربه می کنند. در چنین مناطقی، چراغ‌های راهنمایی منظم مبتنی بر زمان می‌توانند دردسرساز باشند، زیرا جریان ترافیک بسته به زمان روز می‌تواند کاملاً نامنظم باشد. در چنین مناطقی، چراغ های راهنمایی هوشمند (خودکار) مبتنی بر حسگر در تقاطع ها قرار می گیرند تا از جریان روان تر ترافیک اطمینان حاصل کنند. این چراغ ها برای اطمینان از اینکه ترافیک روان حرکت می کند و انباشته نمی شود بسیار مهم هستند. همچنین امکان عبور ایمن برای عابران پیاده را فراهم می کند و در عین حال سردرگمی و هرج و مرج را در تقاطع ها حل می کند.

مهمترین ویژگی چراغ های راهنمایی این است که به حفظ جریان بی نقص ترافیک کمک زیادی می کنند و به همین دلیل ثابت شده است که هم برای رانندگان و هم برای افسران راهنمایی و رانندگی یک موهبت است.

کاربرد چراغ راهنمایی و رانندگی

اکنون که اهمیت آنها را بهتر درک می کنیم، بیایید عملکرد چراغ راهنمایی را بررسی کنیم. چراغ های راهنمایی اساساً از دو نوع تشکیل شده اند، یکی با فلش و دیگری با چراغ ساده. فلش ها برای نشان دادن جهت جریان ترافیک استفاده می شوند. این معمولاً در مورد تقاطع‌های شلوغ‌تر است که در آن ترافیک در جهت‌های مختلف جریان دارد. از چراغ های معمولی در گذرگاه های نه چندان شلوغ استفاده می شود که ترافیک فقط در یک جهت جریان دارد.

نوع دیگری از چراغ وجود دارد که در چندین مکان نصب می شود و آن چراغ قرمز چشمک زن است. چراغ قرمز چشمک زن به راننده هشدار می دهد که سرعت خود را کمی کاهش دهد زیرا ممکن است یک گذرگاه یا مدرسه یا بیمارستانی در این نزدیکی وجود داشته باشد. این چراغ قرمز چشمک زن در نقاط بن بست نیز تعبیه شده است تا از بروز حوادث در هنگام بارندگی یا شرایط مه آلود جلوگیری شود.

در بسیاری از کشورها، به ویژه کشورهای توسعه یافته، چراغ های اختصاصی برای گذرگاه های عابر پیاده نیز وجود دارد. این چراغ ها فقط دارای علائم قرمز و سبز هستند تا عابران پیاده از زمان عبور از جاده ها مطمئن شوند. برای سهولت عملیات، یک سوئیچ یا دکمه بزرگ به همراه این چراغ ها قرار داده شده است که عابران پیاده می توانند زمانی که به دنبال عبور از جاده هستند، آن را فشار دهند. در حالی که در اکثر کشورهای در حال توسعه، این چراغ های عابر پیاده به طور خودکار با سیگنال اصلی راهنمایی و رانندگی همگام می شوند و بر این اساس امکان عبور از جاده ها را فراهم می کنند. به این ترتیب این چراغ ها به کنترل ازدهام جمعیت نیز کمک می کنند. این چراغ‌ها صداهایی هم دارند تا افراد ناشنوا یا کم‌شنوا بتوانند با خیال راحت از جاده عبور کنند

اما نصب چراغ راهنمایی در همه جا امکان پذیر نیست. در چنین مواردی، گذرگاه های عابرپیاده در جاده ها رنگ آمیزی می شود. بصورت نوارهای سفید و خاکستری یا سیاه هستند که معمولاً در دو طرف جاده کشیده می شوند. این به عنوان منطقه تعیین شده برای عبور عابرین پیاده از جاده در نظر گرفته می شود زیرا وسایل نقلیه باید هنگام نزدیک شدن به گذرگاه عابرپیاده سرعت خود را کاهش دهند یا کاملاً متوقف شوند.

چراغ های راهنمایی مدرن؛ دید و حتی تایمر شمارش معکوس را بهبود بخشیده اند.تایمرهای شمارش معکوس به افراد تخمینی از مدت زمان انتظار می دهد.

چراغ راهنمایی در اصل یک وسیله کنترل ترافیک است که دارای سه چراغ به نام های چراغ قرمز، چراغ زرد و چراغ سبز است. چراغ‌های قرمز نشان می‌دهند که رانندگان باید توقف کنند، چراغ‌های زرد نشان می‌دهند که باید برای تعویض چراغ آماده شوید، و چراغ‌های سبز نشان می‌دهند که باید حرکت کنید. برخی از کشورها به جای چراغ زرد از سیگنال کهربایی استفاده می کنند.

سیستم چراغ راهنمایی LED در حال حاضر به طور معمول در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد زیرا دید بهتری را در انواع شرایط ارائه می دهد.

یک وسیله نقلیه اضطراری، مانند یک ماشین آتش نشانی یا آمبولانس، برای اینکه بتواند مستقیماً از ایستگاه آتش نشانی به آتش سوزی هجوم آورد یا در مورد آمبولانس جان انسان ها را نجات دهد، مجبور نیست منتظر سبز شدن چراغ قرمز باشد. یک وسیله نقلیه پلیس نیز مجاز است بدون منتظر ماندن برای سبز شدن چراغ قرمز، سیگنال را نادیده بگیرد تا در اسرع وقت به صحنه جرم برسد. این معافیت ها فقط برای آنها اعمال می شود و نه خودروهای معمولی و عابران پیاده که باید راه را برای این وسایل نقلیه باز کنند.

گذر از چراغ قرمز در همه کشورها یک تخلف محسوب می شود و می تواند جریمه های سنگینی را در قالب حبس یا پانچ برای گواهینامه شما به همراه داشته باشد. گذر از چراغ قرمز بسیار خطرناک است زیرا می تواند منجر به تصادفات ناشی از ترافیک از جهت مخالف شود.

در کشورهای مختلف، هنگامی که چراغ راهنمایی در یک دوربرگردان نصب نشده باشد، اصل "حق تقدم" به طور خودکار اعمال می شود.

قوانین راهنمایی و رانندگی نقش مهمی در حفظ ایمنی جاده و انضباط جاده ای دارند. 

قوانین و مقررات زیربنای هر کشور هستند و قوانین راهنمایی و رانندگی هدف مشابهی را در مورد نظم در جاده ها تشکیل می دهند. چندین بخش مجموعه ای از قوانین راهنمایی و رانندگی را تشکیل می دهند و یکی از اجزای اصلی آن چراغ های راهنمایی و رانندگی است.

در علائم راهنمایی و رانندگی، رانندگان باید موتور خودروهای خود را خاموش کنند، در حالی که منتظر علامت قرمز هستند تا سبز شود. این نه تنها به صرفه جویی در مصرف سوخت کمک می کند، بلکه آلایندگی خودرو را نیز کاهش می دهد.

چراغ‌های اضافی در تقاطع‌های شلوغ یا خطوط راه‌آهن نصب می‌شوند تا از قبل به رانندگان در مورد ترافیک روبرو هشدار دهند تا از احتمال برخورد با قطار جلوگیری کنند.

چراغ های راهنمایی ایمنی اطراف محل بارگیری و تخلیه را نیز افزایش می دهند. 

چراغ های راهنمایی LED شفاف سیگنال های بهینه را ارائه می دهند.

LED بدون نیاز به تعمیر و نگهداری

تکنولوژی LED صرفه جویی در مصرف انرژی

مونتاژ سفت و سخت

پوشش مقاوم در برابر ضربه

ضد آب

موجود در 3 کیفیت

زمان انتظار رانندگان را کاهش می دهد و آنها را سریعتر به مقصد میرساند. علاوه بر این، جریان ترافیک روانتر به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمک می کند و در نتیجه آلودگی کمتری ایجاد می کند.

شما نمی توانید در هر تقاطعی که چراغ راهنمایی وجود دارد، دور برگردان بپیچید، مگر اینکه علامتی وجود داشته باشد که نشان دهد دوربرگردان مجاز است.

چراغ سبز در یک تقاطع به این معنی است که شما می‌توانید از چهارراه به چپ، راست بپیچید یا مستقیم برانید، مگر اینکه علامتی هر یک از این حرکات را ممنوع کند، وقتی تقاطع صاف است و انجام این کار ایمن است.

اگر می‌خواهید به چپ بپیچید، می‌توانید با چراغ سبز وارد تقاطع شوید، اما باید تسلیم ترافیک و عابران پیاده شوید. اگر ترافیک سنگین باشد، ممکن است مجبور شوید تا چراغ زرد یا قرمز را کامل کنید.

چراغ های راهنمایی در گوشه و کنار شهرهای ما به طور گسترده ای استفاده می شوند. بنابراین می توان گفت که چراغ های راهنمایی، مبلمان خیابانی هستند.

در سیستم‌های معمولی، ماژول‌های چراغ راهنمایی از لامپ‌های 50 واتی تشکیل شده‌اند. با این حال، این سیستم انرژی زیادی مصرف می کند و در عین حال اغلب اوقات خراب می شود. این وضعیت به عنوان عاملی ظهور کرد که هزینه های نگهداری و عملیات را افزایش داد.

LEDها در مقایسه با لامپ‌های رشته‌ای جایگزین بسیار مناسبی برای مصرف انرژی و عمر طولانی هستند.

استفاده از LED در چراغ های راهنمایی ممکن است به صرفه جویی 5 برابری انرژی طبق سیستم های معمولی کمک کند. استفاده از LED در چراغ راهنمایی به عنوان بهترین فناوری موجود پذیرفته شده است.

مصرف انرژی در علائم راهنمایی و رانندگی LED  12 وات در هر واحد است. مصرف برای لامپ ها حدود 50 وات بود. این بدان معناست که با فناوری LED، می توان به طور متوسط 80 درصد صرفه جویی در مصرف انرژی را در چراغ راهنمایی به دست آورد.

از طریق راندمان نور بالای فناوری LED، صرفه جویی در انرژی را می توان بدون از دست دادن عملکرد روشنایی به دست آورد. علاوه بر این، چراغ های راهنمایی و رانندگی LED دارای عمر مفید طولانی هستند و نسبت به لامپ ها نیاز به نگهداری کمتری دارند.

کنترل ترافیک هوشمند

سیستم های کنترل ترافیک متناسب با نیازهای خاص هر شهر میباشد. به لطف چراغ های راهنمایی هوشمند، رانندگی در شهر بسیار روان تر و بدون استرس خواهد بود. آمبولانس‌ها و اتوبوس‌ها در اولویت هستند و اعزام‌کننده‌ها دید کلی واضحی از ترافیک خواهند داشت

علائم راهنمایی و رانندگی هوشمند

بهبود ایمنی جاده ها و صرفه جویی در هزینه ها یکی از مزایای استفاده از علائم راهنمایی LED ست. از طریق علائم ترافیکی LED هوشمند که به وضعیت ترافیک فعلی واکنش نشان می دهند و رانندگان را در مورد زمان تخمینی سفر و رویدادهای ترافیکی پیش رو مطلع میکنند. به رانندگان در مورد ازدحام در طول مسیر هشدار می دهد، آنها را از رانندگی اشتباه خطرناک جلوگیری مطلع می کند

چراغ قرمز چشمک زن علامت توقف 

رانندگانی که با چراغ قرمز چشمک زن روبرو هستند باید قبل از خط ایست یا خط عابر پیاده توقف کنند. اگر خط ایست یا خط عابر پیاده وجود نداشته باشد، رانندگان باید قبل از تقاطع توقف کنند. رانندگان باید فقط در صورت ایمن بودن و پس از انحراف از حق تقدم اقدام کنند. چراغ قرمز چشمک زن مانند یک علامت توقف در نظر گرفته می شود.