فیلترهای فعال

تابلوهای عملیاتی جاده‌ای

تابلوهای عملیاتی جاده‌ای

برای سهولت در تردد و کاهش خطرات احتمالی چه اقداماتی از گذشته تا حالا صورت گرفته است؟در پاسخ این سوال باید بگویم که از گذشته تا حالا قوانینی برای سهولت در عبور و مرور و کاهش خطرات احتمالی وضع شده است که نام آن قوانین راهنمایی و رانندگی است که همگی کم و بیش از آن ها مطلع هستیم. حالا ما چگونه باید این قوانین را در خیابان ها و جاده ها اعمال کنیم؟ بله ، با استفاده از تابلو ها و علائم ترافیکی و جاده ای.

استفاده از علائم جاده ای نقش بسیار مهمی را در سهولت تردد و کاهش خطرات و حوادث ایفا می کنند. این دسته از تجهیزات ترافیکی به عنوان یکی از کلیدی ترین و مهم ترین تجهیزات ترافیکی در جهان شناخته می شوند. زیرا این تابلوها می توانند قوانین حاکم بر یک محور را مشخص کنند و به این شکل از بروز بی نظمی و در نتیجه از رخ دادن حوادث ناگوار و آسیب های ناشی از آن می کاهد. این علائم غالبا بر اساس استانداردهای جهانی و علائم ترافیکی جاده ای بین المللی طراحی می شوند.

تابلو و علائم جاده ای چیست؟

نقش کلیدی و تاثیر گذار این علائم در جاده های کشور کاملا ملموس است . این تجهیزات ترافیکی و تابلوهای اطلاعاتی مانند: تابلو محدودیت سرعت ، وجود موانع و هشدارهای لازم برای جلوگیری از حوادث احتمالی و همچنین مسافت باقی مانده تا مقاصد مختلف را برای رانندگان مشخص می کنند. تابلو ها و علائم جاده ای ابزاری قدرتمند برای برقراری امنیت در جاده ها و همچنین شهروندان هستند.

این تابلو ها در ابعاد و اشکال مختلفی بنا به کارکرد آن ها ساخته می شوند و هر کدام نقش خاص خود را در بالا بردن امنیت و کاهش حوادث ناگوار در جاده ها دارند. این تابلو ها بر اساس نقشی که دارند ( آگاهی دهنده ، منع کننده یا هشدار دهنده ) رنگ و شکل هندسی آن ها مشخص می شود.

علائم جاده ای باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟

این علائم جاده ای غالبا در کنار جاده ها ، در فضای باز و برای خودروهایی با سرعت بالا نصب می شوند در نتیجه باید ویژگی های زیر را دارا باشند تا بتوانند به بالا بردن امنیت و کاهش حوادث در جاده ها موثر باشند.

علائم خوانا و در ابعاد استاندارد باشند:

این تابلو ها باید بر اساس استاندارد های جهانی ساخته شوند. زیرا این استانداردها به گونه ای طراحی شده اند تا رانندگان بتوانند محتوای آنها را در فاصله دور به خوبی ببینند تا بتوانند با توجه به علائم زمان کافی برای اقدامات لازمه را داشته باشند.

محتوای تابلو ها باید خوانا باشند:

محتوای داخل تابلو ها و علائم جاده ای باید خوانا و قابل فهم باشند تا رانندگان به راحتی متوجه مفهوم آنها شوند و به اشتباه نیوفتند. برای درج طرح ها و تصاویر تابلوها باید از رنگ های مخصوصی استفاده شود که در طول زمان کم رنگ نشوند و ماندگاری بالایی داشته باشند.

تابلو ها مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف باشند:

غالبا این تابلو ها در برابر تابش مداوم نور خورشید ، بارش باران و برف هستند تابلو ها وعلائم جاده ای باید به گونه ای طراحی شوند که در برابر چنین شرایط محیطی مقاوم باشند و دچار زنگ زدگی نشوند. هر چه مقاومت آنها بیشتر باشد، طول عمر آن ها نیز افزایش پیدا می کند و دیرتر دچار فرسودگی می شوند.

تابلوها باید به خوبی قابل رویت باشند:

جاده ها در شب و یا در شرایط اب و هوایی مانند: هوای مه آلود باید به خوبی قابل رویت باشند. با استفاده از مواد شبرنگ در ساخت تابلو ها به این تابلو ها کمک می شود تا نور را به خوبی بازتاب کنند و با تابش مقدار کمی نور خودرو و یا چراغ های موجود در خیابان می توانند به راحتی دیده شوند.

دو زبانه بودن علائم:

تابلوهای ترافیکی جاده ای در کشورهای مختلف معمولا به صورت دوزبانه طراحی می شوند تا رانندگانی که زبان اصلی آن ها با ما یکی نیست نیز بتوانند مسیر خود را در به راحتی پیدا کنند.

تابلو و علائم جاده ای در چه مکان هایی کاربرد دارند؟

تابلو و علائم جاده ای در مکانهای بسیاری کاربرد دارند. در ادامه به بخشی از مکان هایی که این تابلوها استفاده می شوند پرداخته ایم.

و...

این علائم جاده ای که در شما در بسیاری از مکان ها مشاهده می کنید جنبه زیبایی ندارند. آنها نصب شده اند تا به شما در مورد خطرات احتمالی هشدار دهند تا بتواند امنیت کاربران داخل جاده و سرنشینان وسایل نقلیه را بالا ببرد . بهتر است به پیام های این تابلو ها توجه نماییم تا نظم در تردد را حفظ کرده و تصادفات را کاهش دهد .

معانی شکل ها و رنگ های تابلو و علائم جاده ای

معانی شکل ها:

هشت ضلعی : یک علامت جاده هشت ضلعی نیاز به توقف را منتقل می کند. علامت توقف تنها نشانه ای است که از این شکل استفاده می کند.

مثلث : تابلو هایی به شکل مثلث و با نوار حاشیه قرمز رنگ و زمینه سفید نوعی خطر را هشدار میدهند.

چهار گوش : یک تابلو ی جاده ای مربعی یا افقی مستطیل شکل معمولاً راهنمایی هایی را برای رانندگان فراهم می کند اما می تواند برای انواع نیازها مورد استفاده قرار گیرد.

دایره: شکل دایره با نوار حاشیه ای قرمز رنگ نوع ممنوعیت را نشان می دهند.

معانی رنگ ها :

پس زمینه سفید: نشان دهنده علامت نظارتی است.

رنگ زرد: یک پیام هشدار دهنده کلی می دهد.

رنگ سبز: نشان می دهد که تردد مجاز یا راهنمایی جهت دار است.

فلورسنت زرد/سبز: نشان دهنده گذرگاه های عابر پیاده و مناطق مدرسه است.

رنگ نارنجی: برای هشدار و راهنمایی در مناطق کاری جاده استفاده می شود.

رنگ قرمز: برای حادثه استفاده می شود

آبی و سفید: برای علائم راهنما استفاده می شود. همچنین این علائم در مورد خدمات در امتداد جاده مانند مناطق استراحت ، بیمارستان ها ، پمپ بنزین ها و اقامتگاه به شما اطلاعات می دهد.

رنگ قهوه ای: برای پارک ها و علائم تفریحی استفاده می شود.

دلایل استفاده از تابلو و علائم جاده ای

علائم جاده ای طیف وسیعی از اطلاعات را از محدودیت های سرعت گرفته تا اطلاعات مربوط به مکان و زمان چرخش ارائه می دهد. با به کارگیری مناسب تابلو جاده ای از میزان خسارات و آسیب ها کاسته شده و راننده با شرایط پیش رو در مسیر آشنا می شود.با وجود شبرنگ در تابلو وعلائم جاده ای میزان تصادفات در شب و نقاطی با دید کم نیز کاهش یافته و راننده می تواند به راحتی علائم را ببیند و تصمیمات لازم را در زمان مناسب بگیرد.

نصب تابلو

نصب تابلو و علائم جاده ای به دلیل امنیتی بودن آن نیازمند توجهی دو چندان است. تا از تصادفات و واردآمدن خسارات به کاربران جاده و جاده جلوگیری شود. گاهی اوقات نصب تابلوها در جای نامناسب که در معرض دید رانندگان نیست، فقط منجر به حواس پرتی راننده و ایجاد تصادفات جاده ای می شود.

مکان نصب : تابلوهای جاده ای باید در کنار جاده ها و خیابان ها و مکانهای دیگری که نیاز داریم به گونه ای نصب شوند که از داخل وسایل نقلیه توسط رانندگان به راحتی قابل رویت باشند و توسط شی دیگری پوشانده نشده باشد.

فاصله تابلو ها : فاصله تابلوها از جاده و خیابان باید کم باشد تا رانندگان بدون هیچ گونه زحمتی بتوانند محتوای تابلوها را متوجه شوند.

پایه تابلو و علائم جاده ای

پایه ها منجر به استحکام این تابلوها در برابر عوامل بیرونی می شوند. بنابراین پایه های علائم جاده ای باید در ابعاد مناسب تهیه شوند تا رانندگان بتوانند از دور هم محتوای تابلوها را تشخیص دهند. ارتفاع پایه این تابلو ها عموما برای نمایش بیشتر و بهتر بلند در نظر گرفته می شود تا راننده بتواند علائم مورد نظر را به راحتی ببیند.

پایه ها در سه نوع رایج در بازار وجود دارند:

  1. پایه صلیبی
  2. پایه گاباری
  3. پایه کنسول

هر کدام از این پایه ها دارای ابعاد مختلفی هستند.

اگر اندازه و ابعاد تابلو جاده ای بزرگ باشد، باید پایه قوی و مستحکم برای آن ها در نظر گرفته شود تا در شرایط سخت مقاوم باشند. بهتر است از یک پایه میله ای شکل با قطر یکسان در سرتاسر پایه استفاده شود.

خرید و قیمت تابلو و علائم جاده ای

تابلو ها و علائم جاده ای یکی از مهمترین، قدیمی ترین و پرکاربردترین تجهیزات ترافیکی در جهان محسوب می شوند. در نتیجه این محصولات باید دارای کیفیت مطلوبی باشند. زیرا در صورت پایین بودن کیفیت این دسته از تجهیزات ترافیکی، علاوه بر آن که هزینه تعمیر و نگه داری قطعات بالا خواهد رفت، امنیت شهروندان نیز به خطر می افتد.

شرکت ترافیک کالا با داشتن سابقه در تولید و فروش انواع تابلو ها و علائم ترافیکی جاده ای با ابعاد مختلف طبق استانداردهای وزارت راه و شهرداری اماده تولید سفارشات شما می باشد.  شما می توانید انواع تابلو اطلاعاتی کلافی و ریلی را به صورت اینترنتی سفارش دهید و یا برای اطلاع از قیمت و خرید و یا سفارش محصولات مد نظر از ترافیک کالا با مشاوران ما تماس بگیرید یا مستقیماً با شماره 09352621162 تماس بگیرید تا پاسخگوی شما باشیم.